zondag 19 november 2017

True Friends

Goeiemorgen almaal,

 Vandaag heb ik dit stoere label voor jullie geplaatst op mijn blog. Hieronder volgt een stap voor stap werkbeschrijving en natuurlijk de gebruikte Noortjes.De nieuwe scr@p en Mixed up lijn van Noor Design hebben weer super leuke nieuwe materialen erbij gekregen deze maand.
Bovenstaande label heb ik ermee gemaakt. 


Allereerst heb ik lekker gekliederd met twee kleuren sprays die ik zelf gemaakt heb met pigment poeders. Het leuke hiervan is dat je de sterkte/ intensheid van de kleur zelf kunt bepalen.


Uit het bewerkte vel heb ik een label gesneden van 7 x 14.8 cm. Bovenin heb ik zelf een gaatje gemaakt wat je een lintje of touwtje door zou kunnen halen.


Met dit Mixed up stencil Stof 6002/0843 heb ik met inkagold een klein beetje relief aangebracht in dezelfde kleurtint als de achtergrond. 


Ik ben helemaal verliefd op deze stans; Hart 6002/0991.
Als je het hart uitsntant komen er allemaal verschillende kleine driehoekjes uit. 
Ik heb het gestanst hart en een aantal driehoekjes bewerkt met een petrol reliëf pasta. Daarna heb ik de stans over getekend op een stukje cardstock en iitgeknipt. Dit word het mat stukje achter het gestansde hart.


Op deze foto heb ik het hart en de kleine driehoekjes verwerkt op mijn tag. Zie je hoe leuk het is dat het driehoekjes in dezelfde kleur terug komen.


Ook de mixed up stansen vind ik te gek! Deze met het hart en ketting is een van de twee stansen.
Ik heb de stans zelf bewerkt met twee kleuren inkagold. Doordat je deze stans ook kunt embossen krijg je een mooi effect als je twee kleuren wax gebruikt.
Dit stansje heb ik ook weer ge


Steampunk 6002/0990


De twee harten bij elkaar vind ik erg leuk en een goede vulling van het label. 

Als laatste heb ik de stempel met True Friends erop verwerkt. Deze komt uit de stempelset Sending Love 6410/0040.


Ik hoop jullie hiermee te mogen inspireren.

Creatieve groetjes,

Dais🌸

Geen opmerkingen:

Een reactie posten