zondag 5 april 2020

Noor & Zo Bloghop Bellalicious kit Afternoon Tea

Hallo allemaal,

Hebben jullie de Bellalicious kit Afternoon Tea al gezien? Ik heb een leuk miniboekje gemaakt en deze uitgewerkt in een stap voor stap video. Er is ook een pakket bijgemaakt met alle materialen om dit leuke project te maken. In deze hop hebben jullie al diverse te gekke voorbeelden en variaties gezien. Tip bij de aanschaf van de kit is de vorm cardstock meteen over te nemen denken op een ander stuk cardstock zodat je dit project, in wellicht andere leuke variaties, nogmaals kunt maken.

Ik heb deze leuke mini ook in zeethema gemaakt met het Noor! Design designpapier Nautical Traveler. Ik heb cardstock van Florance kleur Off White gebruikt.

6011/0644 Paper bloc Nautical Traveler


De kaft van mijn boekje heb ik gepimpt met het Bella Lulu vel zeemeeuwen. Wat een grappige meeuwen zijn dit. Op het vel staan ook bijpassende Nederlandse teksten. 

3000/0051 Bella Lulu Knipvel Zeemeeuwen

Ook heb ik de mooie patrijspoort gebruikt van Noor! Design. 

6002/1444 Nautical Traveler Patrijspoort


Hierboven nog een foto van mijn boekje als hij open is. Ik heb ervoor gekozen om stoer touw te nemen passend bij het thema.

Je mag nu verder hoppen naar Irina.

Creatieve groetjes,


Producten die ik gebruikt heb kun je natuurlijk in de webshop van Noor & Zo vinden door op onderstaande foto's te klikken;

  
 
8 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuk project heb je ontworpen! En heel erg leuk om tijdens de bloghop te zien hoeveel verschillende kanten je er mee op kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal geweldig Daisy dit doosje met het Nautical Travel papier en het zeemeeuwenknipvel! Weer heel anders. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super gaaf ontwerp heb je weer gemaakt Daisy! Ik ga hem zeker maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit doosje vind ik ook geweldig.....leuke details.....
  Groetjes Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig in die strand stijl. Top

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook prachtig, dit stoere doosje in het zeethema! Echt heel leuk!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen