dinsdag 12 februari 2019

Jilliez Bloghop Metalic Markers

Hallo allemaal, 

Kijk eens hoe tof de nieuwe Jilliez Metalic Markers. Ideaal voor Art Journal, handlettering, leuke doodle randen op je kaart en nog veel meer! Vandaag willen we jullie de mogelijkheden met deze gave set laten zien.  


2018/1010 Jilliez Metallic Brushmarker set Pastel


Ik heb een poging gedaan om met de markers te handletteren. Dit heb ik nog nooit eerder gedaan. Ik heb om deze reden gebruik gemaakt van een lightpad. Ik heb het gewenste teksten uitgeprint en met deze markers met een toffe metallic kleur over gehandletterd. Ik kan jullie vertellen dat dot best een behoorlijke uitdaging was. Maar he.... Ik heb tevreden. En dit is toch super veel mooier dan een geprinte tekst. De metallic shining van deze stiften is echt prachtig!! 


Voor mijn kaartje heb ik 2018/0001 Jilliez Mask Stencil gebruikt. Ik heb 2 kleurtjes inkt met een blending tool middels het stencil aangebracht voor een mooi kleurverloop.


Witte en zwarte strepen heb ik aangebracht middels een pakje en gesso. Even wat zwarte spetters erbij en witte pareltjes als details.

Je mag nu verder hoppen naar het Jilliez blog.

Creatieve groetjes,5 opmerkingen:

  1. Goed idee van dat handletteren, die moet ik onthouden haha, kan ik toch oefenen en hoef ik niet alles zelf te doen ;) Op het eind klopt je tekst volgens mij niet helemaal dus ik heb ff geen idee waarmee je die zwarte strepen hebt gedaan maar het ziet er wel gaaf uit dit CAS kaartje! <3

    BeantwoordenVerwijderen