dinsdag 11 december 2018

Jilliez bloghop Maixed media met aqua brushmarkers

Hallo allemaal,

Vandaag hebben we weer een super toffe bloghop. We willen in deze hop laten zien wat voor leuks je met de Jilliez aqua brushmarkers kunt doen naast natuurlijk het inkleuren. 
Ik ben echt helemaal enthousiast geworden toen ik aan het experimenteren ging en natuurlijk neem ik jullie daar graag in mee. Hieronder zie je de sneak van mijn creatie.


Ik heb er voor gekozen om met het setje dark 2018/1005 aan de slag te gaan. Mooie natuurlijke kleurtjes die ik wel vond passen bij het ideetje dat ik in mijn hoofd had.


Hier zie je de creatie zoals hij geworden is. Ik zal hieronder stap voor stap uitleggen wat ik gedaan heb. 


Allereerst heb ik het memorydex kaartje uitgestanst met natuurlijk de Jilliez stans. Het kleinste formaat heb ik uit aquarel papier gestanst. Hier kan ik lekker met water op werken.

2018/0201 Jilliez Stansmal Memorydex

Ik heb op een acryl blok met de brushmarkers wat kleur aangebracht. Dit een beetje natgespoten en een afdruk gemaakt om mijn memorydex kaartje.


Daarna heb ik een Jilliez mask stencil erbij gepakt. 

2018/0005 Jilliez Mask Stencil

Op het mask stencil heb ik kleur aangebracht met de brushmarkers. Ook dit heb ik een beetje verneveld met water uit een sprayflesje. Dan het stencil met de kleur naar beneden op het memorydex kaartje. Hierop voorzichtig drukken met een keukenpapiertje. Dan de mask eraf halen en droogfohnen met de heattool.


Je hebt nu een onwijs gave mixed media achtergrond vind ik!
Jullie weten dat ik van experimenteren houd. Ik heb geprobeerd om te stempelen met de Aqua brushmarkers. En ja hoor wat een mega tof resultaat! 
Ik heb clear stamp veertjes gebruikt van Noor! Design. Deze heb ik ingekleurd met de brushmarkers van donker naar licht. Daarna heel lichtjes vernevelen en een afdruk maken. Deze ook weer drogen met de heattool.

Dit is het resultaat. Een super mooie aquarel stempelafdruk. Ik vind het echt geweldig!


Als laatste nog even het gehele kaartje. Ik heb nog een doodlerandje gemaakt en een tekstje toegevoegd.
Ik ben echt super enthousiast over de vele mogelijkheden met Aqua brushmarkers. Ik ga zeer zeker vaker gebruik maken van deze technieken door het spelen uitgevonden. 

Hopelijk heb ik jullie hiermee kunnen inspireren.

Je mag nu doorhoppen naar Vera.

Creatieve groetjes,


3 opmerkingen:

  1. Gave kaart en de mogelijkheid met mask kende ik niet in combie met bruchmarkers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooi . Met die stencils . En die veertjes mooie natuurlijke kleuren

    BeantwoordenVerwijderen