donderdag 1 maart 2018

Hallo allemaal,

Hebben jullie de live uitzending gezien van deze mooie scrap pagina? Ik heb hierbij gewerkt met de nieuwste Noor! Design Scr@p artikelen. Het leuke is dat er vanaf 1 maart een scrap challenge van start gaat in de Noor! Design scrapbooking facebookpagina. Mijn lay-out is een uitwerking van de sketch.


Heb je het live filmpje gemist? Je kunt hem terug kijken door op onderstaand plaatje te klikken.


Hieronder vind je de sketch. Deze heb ik gevolgd om tot mijn lay-out te komen. Doe jij ook gezellig mee met de sketch challenge? Natuurlijk ben ik ook heel erg benieuwd naar jullie uitwerkingen!


Ik heb in mijn live uitzending gewerkt met het nieuwe scrapbookstencil Basic shapes 6002/0855 uit de Noor! Design Scr@p collectie.
Deze leuke vormen kun je in diverse formaten overtekenen en uitknippen. Mocht je niet van scrappen houden dan zijn ze ook heel leuk te verwerken op een kaartje.Natuurlijk heb ik ook een van de nieuwe Mixed up stansen gebruikt. Dit is een setje van twee te gekke stansen. 6002/0797.


Het designpapier dat ik gebruikt heb komt uit de set Love this life Girls 6011/0536.


Het letter stencil waarmee ik de titel heb geschreven is ook heel leuk in febr. Heel eenvoudig schrijf je geheel netjes je titels op je pagina's.
6002/0850.


Ik hoop dat ik jullie weer mocht inspireren mrt deze live uitzending.

Creatieve groetjes,

Dais🌸

1 opmerking:

  1. Prachtig Daisy! Ben zelf niet zo van het scrappen behalve op kaarten. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen