zondag 4 februari 2018

Bling it on

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag 27 januari heb ik in de winkel een demo gegeven met de Minc en folie. Ik heb veel enthousiaste mensen gezien. Voor degene die het gemist heeft. Hier nog even wat voorbeelden en korte uitleg. 


Allereerst even een korte omschrijving van de Minc. De Minc is een soort laminator. Het apparaat kun je om verschillende tempeaturen  Inschakelen afhankelijk van het materiaal dat je gebruikt. De Minc word ook over de gehele breedte even warm.

Met de minc kun jr super mooi folies verwerken op je projecten. Ik heb de Dutch Doobadoo transparante structuurpasta gebruikt als hechtmiddel voor de folie.
Het is onwijs leuk om met een mask uit bijvoorbeeld de Scr@p of mixed up lijn van Noor! Design of een Dutch Doobadoo mask relief aan te brengen met de transparante pasta. Als deze droog is kun je er folie opleggen en door de minc halen. Kijk hier boven eens wat een gaaf bling bling effect!


Natuurlijk kun je de pasta ook aanbrengen met een kwast. Laten drogen en met folie erop door de Minc.


Op de tag hierboven heb ik gestempeld met de pasta en eromheen wat gespetter. Ook dit weer laten drogen en met folie door de Minc.


Kijk eens hoe stoer de voorbeelden hierboven. Bij de eerste tag heb ik reliëf aangebracht met een maa. Op het reliëf heb ik folie aangebracht.  Bij tag 2 heb ik mijn tag dun ingesmeerd met de pasta en het rest folie van tag 1 erop gelegd. Je krijgt nu het negatief als patroon op tag 2. Super leuk Toch!Hier nog even stempelafdrukjes die ik gemaakt heb met de past. Zijn ze niet super tof met folie erop. Een belangrijke tip is om glad papier te gebruiken voor het werken met folie. Op reliëf papier pakt het folie niet gelijkmatig. Ik gebruik zelf graag het stempelpapier van Joy! Crafts.


Ik hoop jullie hiermee te mogen inspireren. 

Creatieve groetjes,

Dais

Geen opmerkingen:

Een reactie posten