maandag 5 februari 2018

Beautiful sweet dreamer

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik super leuk nieuws met jullie delen. Naast dat ik in het Noor! Design scr@p team zit, behoor vanaf heden ook bij het Noor! Design team. Natuurlijk vind ik dit echt super leuk! Ik kijk er naar uit om jullie te mogen inspireren met de nieuwste Noortjes! 

Ik heb vandaag een project life pagina die ik aan jullie wil laten zien. Deze pagina is 6 x 8 inch. 


Mijn pagina bestaat uit 4 project life kaartjes van 3 x 4 inch. Ik heb allereerst 4 keer het kleine kaartje gestanst, uit wit cardstock, uit de Scr@p stans kit Beautiful 6002/0914.


Het woordje Beautiful heb ik op het eerste kaartje verwerkt. De leuke pijltjes uit deze set komen op alle kaartjes terug als kleine details.


Van dit eerste kaartje heb ik een mini staker gemaakt. Het geeft een heel leuk effect op je pagina. Ik heb alle kaartjes zelf op kleur gebracht met Distress Oxide inkt en masks.


Op het kaartje hierboven heb ik een mask gebruikt uit de Mixed up lijn van Noor! Design.
6002/0844 Zig Zag.


Ik heb ervoor gekozen om alle kaartjes met dezelfde kleuren inkt te maken en verschillende masks te gebruiken. Hierboven heb ik een mask gebruikt uit de Scr@p lijn van Noor! Design.
6002/0841 Scr@p stencil Strepen.


Deze leuke masks zitten per 4 designs verpakt. Ik heb de driehoekjes gebruikt op mijn kaartje. Als je hem na het aanbrengen verticaal spiegelt kun je het patroon leuk in elkaar puzzelen.


Hierboven heb ik het Scr@pstecil Bubbels 6002/0831 gebruikt.


Zie je hoe leuk alle masks matchen. Zeker als je het allemaal in dezelfde kleuren houd.


Het mooie hart 6002/0991 uit de Scr@p collectie is een van mijn favoriete. 


Ik heb het hart uitgestanst en op een met inkt op kleur gebracht papiertje geplakt. Daarna heb ik het hart uitgeknipt.


De pijltjes uit de Scr@p stencil set Pijlen 6002/0825 heb ik aangebracht met structuurpasta op een mica velletje. Dit geeft ook een erg leuk effect.


Ik hoop jullie te mogen inspireren met de pagina.

Creatieve groetjes,

Dais🌸

1 opmerking: